Arredim i brendshem

Ekipi i arredimit të brendshëm të FAB Construction e trajton çdo projekt në mënyrë individuale duke marrë në konsideratë stilin e jetesës së klinetëve, preferencat dhe nevojat personale për të krijuar ambientin perfekt për ta.

Ekipi ynë është i fokusuar në cilësinë dhe detajet gjatë proçesit të krijimit të dizajneve.

Shërbimet e arredimit të brendshëm përfshijnë:

  • Arredim i apartamenteve
  • Planifikim i hapsirës
  • Përzgjedhje e materialeve
  • Përzgjedhje e mobiljeve
  • Dorëzim i hapsirës së përfunduar