Shiko projektet tona të ardhshme

Projektet e ardhshme

Që nga viti 2023, FAB Construction po punon për ndërtimin e këtij projekti prestigjioz në jug të Shqipërisë, në plazhin e Borshit. Ky resort me pesë yje do të jetë pjesë e Radisson Group dhe do të njihet zyrtarisht si Radisson Individual Premium Borsh. Resorti përmban:

 • 240 dhoma të dizajnuara dhe të mobiluara sipas standardeve të Radisson Group
 • 4 rezidenca luksoze
 • 2 restorante + 1 restorant Rooftop
 • 2 bare + 1 bar në plazhi
 • Pastiçeri
 • Sallë për konferenca
 • Zonë fitnesi dhe SPA
 • Pishinë të brendshme
 • Pishinë e jashtme
 • Mini teatër
 • Dyqane të ndryshme
 • Hapsira sportive të jashtme