FAB Construction – Kompani Ndertimi Tirane Albania ofron: Konsulence dhe Planifikim, Arkitekture dhe Ndertim, Arredim i Brendshm, Renovime dhe Konsulence Ligjore

FAB Construction – Kompani Ndertimi Tirane Albania ofron: Konsulence dhe Planifikim, Arkitekture dhe Ndertim, Arredim i Brendshm, Renovime dhe Konsulence Ligjore

FAB CONSTRUCTION

Një risi ndërtimi ku elementët klasik që i kanë rezistuar kohës rikthehen tani me teknologjinë bashkëkohore dhe në përputhje me elementët modern.
Gjatë operimit të saj Fab Construction ka realizuar projektet arkitektonike dhe inxhinierike, si dhe ndërtimin e disa objekteve me rëndësi të veçantë në Tiranë. Projektet tona janë të frymëzuara nga stili arkitekturor neoklasik, vlerat e të cilit janë manifestuar përgjatë dekadave.
FAB Construction - Kompani Ndertimi Tirane ofron: Konsulence dhe Planifikim, Arkitekture dhe Ndertim, Arredim i Brendshm, Renovime dhe Konsulence Ligjore

Sherbimet

null

Konsulence dhe Planifikim

Lexo me shume

null

Arkitekturë dhe Ndërtim

Lexo me shume

null

Arredim i Brendshm

Lexo me shume

null

Renovime

Lexo me shume

null

Konsulence Ligjore

Lexo me shume

Per me shume informacion mbi sherbimet tona

FAB Construction – Kompani Ndertimi Tirane Albania ofron: Konsulence dhe Planifikim, Arkitekture dhe Ndertim, Arredim i Brendshm, Renovime dhe Konsulence Ligjore

FAB Construction – Kompani Ndertimi Tirane Albania ofron: Konsulence dhe Planifikim, Arkitekture dhe Ndertim, Arredim i Brendshm, Renovime dhe Konsulence Ligjore