Renovime

FAB Construction garanton cilësinë më të lartë të shërbimit për shtesa, rimodelime, dhe rinovime, Ekipi ynë i arkitektëve dhe arreduesve krijon një projekt që i përshtatet hapsirës dhe nevojave të klientëve.

Shërbimet tona përfshijnë:

  • Rinovime Hoteli
  • Rimodelim zyre
  • Renovim restoranti
  • Rimodelim i të gjithë shtëpisë

Disa prej punëve tona përfshijnë rinovimin e White Dream Hotel dhe Restorant, rimodelim i zyrave në Ambasadën e Kuvajtit, rinovim i apartmentit në Ambasadën Hungareze.

Gjatë punës me kompaninë FAB Construction ju do të jeni në kontakt të vazhdueshëm më koordinatorët e projektit, arreduesit dhe supervizoret e punimeve, duke patur në këtë mënyrë garancinë e të punuarit me profesionistë.